Telefon

010 – 17 55 410

 

Hitta hit

Spannmålsvägen 1, Rimbo

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4M Aut R line Cocpit D-värm 240hk

314 900 kr

Mer information

Märke

Modell

Modellår

Miltal

Biltyp

Växellåda

Motorstyrka HK

Bränsle

Färg

Regnummer

MMR806

Beskrivning

R-line, Diesel värmare, Backkamera, Keyless Nyckelfri, Massagestol, Apple carplay, Dragkrok (elutfällbar), Adaptiv Chassireglering, Farthållare (adaptiv), Elektrisk Baklucka, Ledstrålkastare, Isofix-fästen bak, Automatisk parkering, Elhissar (Fram och Bak), Start-/stoppfunktion, Svart Innertak, Elektriskt infällbara sidospeglar, Parkeringssensorer, Bluetooth, Regnsensor, *MMR806* Tillfälle att förvärva en riktigt fin fyrhjulsdriven Volkswagen Tiuguan med 240hk och dessutom en förbrukning på endast 0,64l/milen vid blandad körning med en Eu6 klassad motor med en låg årlig skatt på 4023kr påkostad med en lång och mycket trevlig utrustningslista!

Vi erbjuder finansiering via Santander och DNB med förmånlig ränta från 4,95 % och dessutom med möjligheten till 0 kr i kontantinsats. Vi erbjuder även 12-36 månader garanti på alla våra bilar från Svensk Bilgaranti.

Kontakta oss redan idag för mer information kring denna bil på telefonnummer: 010-1755410 eller på mail forsaljning@universalmotor.se Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Varmt välkomna in till oss på Universal Motors!


Mer information

Märke

Modell

Modellår

Miltal

Biltyp

Växellåda

Motorstyrka HK

Bränsle

Färg

Regnummer

MMR806

010 – 17 55 410

Intresserad? Ring oss för mer information!

inkop@universalmotors.se

Vill du hellre mejla? Klicka här!

Är du intresserad av att se bilen live?

Fyll i formuläret nedan så bokar vi in ett videosamtal!

Finansiering

Vi på Universal Motors tror på att finansiella lösningar alltid ska vara transparanta och lätta att förstå. Vi jobbar alltid mot att hitta finansiella lösningar som är anpassade efter kundens behov. Därför har vi valt samarbetspartners som är flexibla i sina tjänster.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår inköpsavdelning
på telefon
010 – 17 55 410 eller via e-post inkop@universalmotors.se.