Telefon

010 – 17 55 410

 

Hitta hit

Spannmålsvägen 1, Rimbo

Bilvård

Hos oss på Universal Motors kommer du alltid få kvalitativ bilvård. Vi tvättar, rekonditionerar och gör all form av allmän bilvård.
För oss är du och din bil viktiga och vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

 

Är du företagare? Kontakta oss för priser för en helhetslösning.

Prislista biltvätt

För bilar större än SUV: Pris efter överrenskommelse.
För företagskunder: Alla priser är ex. moms för företag

Liten

Golf, A3, 1-serie, A-klass, v40

Mellan

Passat, A6, 5-serie, E-klass, V90

Stor 5 sits / Stor 7 sits

SUV – Touareg, Q7, X5, GLE, XC90

Utvändig handtvätt

I utvändigt handtvätt ingår avfettning, vaxschampo samt fälgtvätt.

Liten

395:-

Mellan

495:-

Stor

595:- / 695:-

Invändig handtvätt

I invändigt rengöring ingår dammsugning av kupé- och bagageutrymmen. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor samt in- och utvändigt glasrengöring.

Liten

395:-

Mellan

495:-

Stor

595:- / 695:-

In & Utvändig handtvätt

I in- och utvändigt tvätt ingår avfettning, vaxschampo samt fälgtvätt. Dammsugning av kupé- och bagageutrymmen. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor samt in- och utvändigt glasrengöring.

Liten

595:-

Mellan

695:-

Stor

795:- / 895:-

Prislista Behandlingar

Motortvätt

Vi tvättar din motor skinande rent. Första steget är att gå igenom hela motorns utrymmen med avfettningsmedel som är skonsam mot motorns alla komponenter. Efter det kör vi avspolning med högtryck för bästa resultat. Eventuellt handtvättning av detaljer vid kraftig nedsmutsning.

595:-

Klädseltvätt

Vi använder en speciell dammsugare för denna behandling. Dammsugare sprutar in ett tvättmedel djupt in i fibrerna och som sedan suger upp allting med hjälp av vatten. Resultatet blir oförskämd bra.

Priset varier beroende på skick och storlek av bil. Kontakta oss för exakt pris.

5-sits

1195:-

7-sits

1595:-

9-sits

1995:-

Vaxning

Bilvax skyddar lacken mot slitage, UV-strålning och andra yttre påfrestningar. Vaxet stöter bort smuts och gör bilen så mycket enklare att hålla ren samt att bilen får en helt ny finish.

Priset varierar beroende på skick och storlek av bil. Kontakta oss för exakt pris.

fr. 1495:-

Polering

Att veta vilket steg man behöver för sin bil kan vara ett klurigt beslut därför kommer vi tillsammans med dig ta reda vilket som passar din bil bäst.

Priset varierar beroende på skick och storlek av bil. Kontakta oss för exakt pris.

Steg 1

2495:-

En standardpolering är för den som har en relativ ny bil med ganska fin lack.

 

Steg 2

2995:-

Detta steg är en mer omfattande behandling för dig som har en bil med mindre synliga repor från till exempel tvätthallar eller schamponering med smutsiga svampar.

Steg 3

3495:-

Denna behandling är för dig som har en bil med dålig lackkvalitet samt repor som är väldigt synliga och kräver en behandling i flera omgångar.

 

Fälgbehandling

En färgbehandling görs i två steg, först börjar man med att rengöra fälgarna på djupet. Efter att man fått bort alla smutspartiklar börjar steg två, då börjar man med att noggrant smörja in fälgarna med en speciell kräm och sedan låter man den härda i ca 60min för bästa resultat. Efter det är fälgarna extremt smutstålig och bara en avspolning med vatten räcker för att få de att se ut som nya igen.

 

1495:-

Ozonbehandling

Ozonbehandling kan vara räddningen när du inte kan få bort lukter som fastnat på interiören, Lukter från t.ex. sätten som luktar rök, Lukt från djur eller bara vätskor som spillts och börjat mögla.

 

1495:-

Rekond Utvändigt

I en utvändig rekond börjar vi alltid med att tvätta hela bilen noggrant utvändigt. Avfettning, schamponering utför vi för hand, rengöring av fälgarna och avspolning av hjulhus. Sedan börjar vi med 3-stegsbehandling där vi i de två första stegen försöker att ta bort alla bilens repor och oxid. Efter det utför vi det tredje och sista steget med ett skyddande vax som kapslar hela bilen för att långvarigt skydd.

Priset varierar beroende på skick och storlek av bil. Kontakta oss för exakt pris.

fr. 2495:-

Rekond Invändigt

I en invändig rekond lägger fokus på att återskapa känslan av nybil. Dammsugning av hela bilens kupé- samt bagageutrymmen, rengöring och torkning av paneler, dörrsidor, dörrkarmar, instegslister, in-och utvändigt glas rengöring, tvätt av gummimattor alternativ textiltvätt för textilmattor, textiltvätt av bagageutrymmen och textiltvätt av stolar alternativt 2-stegs skinnbehandling.

Priset varierar beroende på skick och storlek av bil. Kontakta oss för exakt pris.

fr. 2495:-

Helrekond

I en helrekond ingår allt från invändig till utvändig rekond samt motortvätt för helhetens skull.

Priset varierar beroende på skick och storlek av bil. Kontakta oss för exakt pris.

fr. 3995:-

Bilvård

Bilvård i toppkvalité. Vi tvättar in- och utvändigt och ser till att du blir supernöjd som kund. Vi tvättar enligt dina önskemål!

Kvalité

Vi genomsyrar kvalité i allt vi gör från bilköp till bilvård!

Nöjdhetsgaranti

Du har alltid 100% nöjd kundgaranti med vår bilvård.

Välkommen att boka tid

Är du intresserad av någon av dessa tjänster är du välkommen att boka tid via telefon 010 – 17 55 410 eller fyll i formuläret nedan: